9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

Imre Kriszta Esküvőszervezés

Bemutatkozás a Kisfaludy Gourmet Borbár & Étterem Ajánlásával

Képtalálat a következőre: „wedding”

1 (2)

Imre Kriszta vagyok, több mint 10 éve dolgozom esküvőrendező és szervezőként. A sors akarata szerint véletlenül csöppentem bele az esküvők varázslatos világába. Gyorsan kiderült, hogy ez “igazán én” vagyok,- a feladat, a nyüzsgés, a forgatag, a személyes kapcsolatok kialakulása és a fantasztikus VÉGEREDMÉNY katartikus érzése sodort tovább és tovább ezen az úton.
Több száz sikeres esküvő megszervezését és teljes lebonyolítását mondhatom magaménak Új-Zélandtól kezdve  Kuwaiton át, keresztül Európán és Amerikán, egészen Peruig.
Tapasztalatom szerint a szervezéssel kapcsolatos összes probléma megoldása, a megfelelő helyszín kiválasztása, a szolgáltatók megszervezése és a teljes körű lebonyolítás igazán nagy kihívást jelent a párok számára, amennyiben egyedül próbálkoznak segítség nélkül, hiszen tele vannak kétségekkel és kérdésekkel, tapasztalat és kapcsolatok nélkül.
Én ebben tudok segíteni, mint az Önök személyi esküvőszervezője, hogy megvalósuljon álmaik esküvője.
Természetesen együtt fogunk dolgozni, hogy kitaláljuk a stílust, megvalósítsuk és megkeressük a legmegfelelőbb helyszínt, összeállítsuk az Önöknek legmegfelelőbb szolgáltatói csapatot, mindehhez hozzáadva sok éves szakmai tapasztalatom, kapcsolataim, lelkiismeretes munkám egy nagy adag maximalizmussal fűszerezve.

Hogyan is dolgozom valójában?
1. A tervezés & álmodozás: elmesélik vágyaikat, elképzeléseiket, ötleteiket, – hogy melyik stílus áll Önökhöz a legközelebb. Amennyiben még ez nem alakult ki, akkor segítek ebben is, – a lényeg, hogy minden apró kis részlet passzoljon és harmonizáljon.

1 (2)
2. A szervezés: kialakul egy koncepció, egy úgy nevezett tematika, melyhez megkeressük az Önök számára ideális helyszínt, szolgáltatókat, elkészítjük az előzetes forgatókönyvet, hogy ne csússzunk ki az időből és természetesen az előzetes költségvetésből.

1 (2)
3. A lebonyolítás: összeállítom a végleges forgatókönyvet és a szolgáltatói csapatot koordinálva levezénylem a Nagy Napot. Minden felmerülő problémát a háttérben kezelve és irányítva személyesen reagálok a felmerülő kérdésekre és váratlan eseményekre.
TEHÁT nincs más dolguk, mint stresszmentesen, felszabadulva és boldogan jól érezni Magukat az esküvőjükön!

“…Én, Imre Kriszta mint szertartásvezető…”

Sokszor szembesültem azzal, hogy egy ifjú pár különleges és személyre szabott polgári ceremóniát szeretett volna, nem sablonos szöveget egy számukra idegen, és sok esetben először látott anyakönyv vezetőtől. Továbbá számtalanszor problémát okoz a dátum és az időpont megválasztása is, hiszen előfordulhat gyertyafényes esketés is, vagy az sem baj éppen, ha idegen nyelven is elhangzik a köszöntő beszéd, mivel manapság sok vegyes házasság köttetik. Mindezeket mérlegelve, segítségemmel, mint szertartás vezető, rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatnak a párok például a fordítás, a tolmácsolás és az anyakönyvvezető kiszállását illetően. Ráadásul így minden egy kézben van tartva egy szertartásvezető személyében, aki hozzáértő módon beleilleszti a ceremónia időpontját az esküvő forgatókönyvébe, valamint a személyre szabott szöveges tartalommal igazi meghitt perceket, egy kis nevetést, egy szép emléket teremt, továbbá örömkönnyeket varázsol a párok, családtagjaik és a kedves vendégeik szemébe.

Ha egy ilyen szertartást szeretne, keressen a lenti telefonszámon, mindenre megtaláljuk a megoldást!

Tisztelettel várom jelentkezésüket a 0630 588 8677 -as telefonszámon.

Képtalálat a következőre: „wedding”Képtalálat a következőre: „wedding”

Kapcsolódó képKapcsolódó kép

57374538_404321560348008_3788871267784851456_n