9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

LEGYEN BORSZAKÉRTŐ! wine course

Kiknek ajánljuk bortanfolyamunk?

 Bortanfolyamunk 8-14 fős csoportoknak ajánljuk. Azok a társaságok jelentkezzenek, akik szeretnének jobban érteni a borok kóstolásához, akik szeretnének egy kicsit többet és helyesebben szólni a borról. Legyenek Önök kezdő vagy akár már hobbi borszakértők, nálunk el tudják mélyíteni eddigi tudásukat célzott bortanfolyamunkkal, ahol csakis a lényegre, a borok helyes elemzésére és bírálására sommelier-pin-small-grape-goldkoncentrálunk, tapasztalt és nemzetközi borszakértőink (Sommelier) előadásában.

Létszám & Időpont:

Kizárólag csoportokat tudunk fogadni, melyek létszáma minimum 8 fő, maximum 14 fő.

 Tanfolyamunk egy alkalmas, mely alkalom általában négy órát vesz igénybe. Elsajátíthatják a magyar hivatalos Sommelier képzés gyakorlati anyagát, ezen belül is nagy hangsúlyt fektetve a lényeges elemekre, mint a borkóstolás helyes technikája, a borok készítése, csoportosítása szín, cukortartalom és minőség szerint, a hazai engedélyezett szőlőfajták, a borok helyes felszolgálása és dekantálása, a hazai és nemzetközi bortrendek, bor illatminták felismerése, ételekhez való borajánlás… stb.

Nálunk nem azt a tudásanyagot kapja meg pénzéért, amit megtalálhat bármikor a világhálón!2 a wine snob

Molnár Krisztina Sommelier és Tolvaj Csaba Nemzetközi Sommelier örömmel várja jelentkezésüket!

A tanfolyam díja 15 000 Forint / fő, amely tartalmazza a kinyomtatott tananyagot, a négy órás intenzív tanfolyamot, a borok értékét és a harapnivalókat is.

Jelentkezés és érdeklődés a  +3630/239-4904  telefonszámon. 128 29

91 46

1 (2)  Miklósa Erika