9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

LEGYEN BORSZAKÉRTŐ! wine course

Kinek ajánljuk bortanfolyamunk?

 Ma már divat a borhoz érteni, ezért annak ajánljuk, aki szeretne jobban érteni a borokhoz, aki szeretne jobban “szólni” a borról, aki kezdő vagy akár már hobbi borszakértő de el akarja mélyíteni tudását egy hiteles előadótól.

Létszám & Időpont:

Kizárólag csoportokat tudunk fogadni, melyek létszáma minimum 8 fő, maximum 15 fő. Az időpont személyes megbeszélés tárgyát képezi.

 Tanfolyamunk egy alkalmas, mely alkalom négy órát vesz igénybe. Elsajátíthatják a magyar hivatalos Sommelier képzés gyakorlati anyagát, ezen belül is nagy hangsúlyt fektetve a lényeges elemekre, mint a borkóstolás helyes technikája, a bor készítése és hazai engedélyezett szőlőfajták, a borok helyes felszolgálása és dekantálása, a hazai és nemzetközi bortrendek, bor illatminták felismerése, ételekhez való borajánlás… stb.

A tanfolyamunkon résztvevő vendégeink tapasztalata az, hogy pénz kidobás több tízezer vagy akár százezer forintot fizetni máshol egy olyan bortanfolyamra, amelyen azt a tudásanyagot amit tanítanak 90%-ban megtalálhatja a világhálón!2 a wine snob

Nálunk Molnár Krisztina Sommelier és Tolvaj Csaba Nemzetközi Sommelier – Konyhafőnök, célzottan a legfontosabb és leghasznosabb tudásanyagot adja át Önnek!

A tanfolyam díja 15 000 Forint / fő.

Jelentkezés és érdeklődés a  +3630/239-4904  telefonszámon. 128 29 28

91 63 46

1 (2)  Miklósa Erika  Borbár_Fekvo_005