9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

Egyszemélyes1 Cook

Főzőtanfolyam Kezdőknek!

Egyénileg, mindenkinek

személyre szabott időpontban!

 1. alkalom – Harapnivalók & Hideg előételek készítése, A Sertés & a Marha

2. alkalom – Saláták, Alap mártások készítése

3. alkalom – Levesek & Főzelékek készítése (rántás & habarás nélkül)

4. alkalom – Meleg előételek, Tészták és Tojásból készült ételek

5. alkalom – Halételek, Rákok, Hidegvérűek készítése

6. alkalom – Húsételek készítése 1. (Kétlábúak- Szárnyasok)

7. alkalom – Húsételek készítése 2. (Négylábúak – sertés, borjú, marha, BBQ)

8. alkalom – Desszertek, Nyalánkságok

9. alkalom – Lekvár, Zselé, Chutney, Sajt, Az 1700-as évek magyar konyhája

10. alkalom – Az étel és a bor harmóniája, Milyen borhoz, milyen ételt

készítsünk, A helyes borkóstolás technika a gyakorlatban

/ 11. alkalom – Írásbeli és Gyakorlati Vizsga /

A teljes 10 alkalmas főzőtanfolyam díja bruttó 155 000 Forint. (Részletfizetés lehetséges.) Az egyes alkalmakra külön – külön is lehet jelentkezni, egyedi díjazással.

A teljes tanfolyam sikeres elvégzése esetén a tanuló vizsgát tehet, melynek eredményessége esetén oklevéllel jutalmazzuk! /A vizsga nem kötelező/

Létszám és Időpontok:

Kizárólag egyénileg lehet jelentkezni, hogy mindenkivel személyre szabottan,

a legtöbbet tudjunk foglalkozni, így az időpontokat is az Ön idejéhez igazítjuk,

általában délelőtt 10.00 óra és délután 16.00 óra között, akár hétvégén is megoldható!

Egy alkalom általában kettő órát vesz igénybe, az elkészített ételeket elcsomagoljuk és el lehet 2 chef 1vinni.

Minden alkalommal általában öt féle ételt készítünk el az adott témakörben a két óra alatt.

Az elkészített ételek teljes receptjeit leírjuk és haza lehet vinni.

Érdeklődni a részletekről Tolvaj Csaba konyhafőnöknél lehet,

a 0630-239-4904 -es telefonszámon.