9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

Egyszemélyes1 Cook

Főzőtanfolyam Kezdőknek!

Egyénileg, mindenkinek

személyre szabott időpontban!

 1. alkalom – Harapnivalók & Hideg előételek készítése, A Sertés & a Marha

2. alkalom – Saláták, Alap mártások készítése

3. alkalom – Levesek & Főzelékek készítése (rántás & habarás nélkül)

4. alkalom – Meleg előételek, Tészták és Tojásból készült ételek

5. alkalom – Halételek, Rákok, Hidegvérűek készítése

6. alkalom – Húsételek készítése 1. (Kétlábúak- Szárnyasok)

7. alkalom – Húsételek készítése 2. (Négylábúak)

8. alkalom – Desszertek

9. alkalom – Lekvárok, zselék, Sajtok, Hamburger, Az 1700-as évek magyar konyhája

10. alkalom – Az étel és a bor harmóniája, Milyen borhoz, milyen ételt

készítsünk, A helyes borkóstolás technika a gyakorlatban

11. alkalom – Írásbeli és Gyakorlati Vizsga

Az egyes alkalmakra külön – külön is lehet jelentkezni, egyedi díjazással.

A teljes tanfolyam sikeres elvégzése esetén, elismerő oklevéllel jutalmazzuk!

Létszám és Időpontok:

Kizárólag egyénileg lehet jelentkezni, hogy mindenkivel személyre szabottan,

a legtöbbet tudjunk foglalkozni, így az időpontokat is az Ön idejéhez igazítjuk,

általában délelőtt 10.00 óra és este 16.00 óra között, akár hétvégén is megoldható!

Egy alkalom általában kettő órát vesz igénybe, az elkészített ételeket elcsomagoljuk és el lehet 2 chef 1vinni.

Minden alkalommal általában öt féle ételt készítünk el az adott témakörben a két óra alatt.

Az elkészített ételek teljes receptjeit leírjuk és haza lehet vinni.

A teljes főzőtanfolyam díja 155 000 Forint. (Részletfizetés két részletben lehetséges.)

Érdeklődni a részletekről Tolvaj Csaba Chef -nél lehet,

a 0630-239-4904 -es telefonszámon.