9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

Egyszemélyes Főzőtanfolyam Kezdőknek!1 Cook

Egyénileg, mindenkinek

személyre szabott időpontban!

 

Tematika és ízelítő a megtanulható ételekből:

 

 1. alkalom – Harapnivalók & Előételek készítése (2 óra)

  • Sajtos – kakukkfüves tésztakosárka
  • Kacsamájpástétom a XVIII. századból
  • Tapenade krém
  • Pesto krém
  • Tatárbifsztek
  • Lazactatár

 

2. alkalom – Saláták, Mártások készítése (2 óra)

  • Majonéz alapmártás
  • Tartármártás
  • Remoulade mártás
  • Ceasar mártás
  • BBQ mártás
  • Csirke Ceasar saláta
  • Tonhal saláta
  • Lazacos Miskulantzia saláta a XVIII. századból
  • Tzatziki saláta

 

3. alkalom – Levesek & Főzelékek készítése (rántás & habarás nélkül, laktózmentesen) (2 óra)

  • Kéksajtos zellerkrémleves
  • Tárkonyos csirkeraguleves
  • Hideg gyümölcsleves
  • Tökfőzelék
  • Indiai lencseleves
  • Zöldségkrémleves

 

4. alkalom – Tészták és Tojásból készült ételek (2 óra)

  • Habart tojás
  • Buggyantott tojás
  • Tíz tojásos tészta
  • Gnocchi
  • Őrségi dödölle
  • Gombás burgonya soufflé

 

5. alkalom – Halételek, Rákok & Hidegvérűek készítése (2 óra)

  • Lazac steak sütve
  • Pisztráng kékre főzve
  • Vajon sült rákok chili-vel
  • Moules Mariniére (Francia fehérboros kagyló)
  • Rákkoktél
  • Csiga gombával és tökkel
  • (Homár elkészítése és bontása – választható extra díjazásért)

 

6. alkalom – Húsételek készítése 1. (Kétlábúak) (2 óra)

  • Indiai csirke Tikka Masala
  • Sous-vide kacsamell meggyes káposztával
  • Édes-savanyú pulyka paprikával
  • Csirkeragu Tolvaj séf módra
  • Mézes libamell tárkonyos almával

 

7. alkalom – Húsételek készítése 2. (Négylábúak) (2 óra)

  • Wellington szűzpecsenye készítése
  • Hátszín szelet gremoulata raguval
  • Steak sütése – Zrínyi raguval tálalva a XVII. századból
  • Tarja csíkok pikánsan Tolvaj séf módra
  • Borjúcomb lecsós burgonya felfújttal

 

8. alkalom – Desszertek & Nyalánkságok (2 óra)

  • Barackos – túrós lepény
  • Csokoládé soufflé
  • Almás – mandulás kevert sütemény
  • Sajtos ropogós rudak
  • Indiai grízpuding
  • Csokoládé trüffel golyók

 

9. alkalom – Az étel és a bor harmóniája, Milyen borhoz, milyen ételt

készítsünk, A helyes borkóstolás technika a gyakorlatban

 

A teljes főzőtanfolyam díja bruttó 155 000 Forint. (Részletfizetés két részletben lehetséges, a tanfolyam elején és félidőben.) Az egyes alkalmakra külön – külön is lehet jelentkezni, egyedi díjazással. Egyénileg összeállított menüsorok lefőzésére is van lehetőség a felsorolt ételekből.

Létszám és Időpontok:

Kizárólag egyénileg lehet jelentkezni, hogy mindenkivel személyre szabottan,

a legtöbbet tudjunk foglalkozni, így az időpontokat is az Ön idejéhez igazítjuk,

általában délelőtt 10.00 óra és délután 16.00 óra között, akár hétvégén is megoldható!

Egy alkalom általában kettő órát vesz igénybe, az elkészített ételeket elcsomagoljuk és el lehet 2 chef 1vinni. Az elkészített ételek receptjeit leírjuk.

Érdeklődni a részletekről Tolvaj Csaba konyhafőnöknél lehet,

a 0630-239-4904 -es telefonszámon.