9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

119Az egészség a legfontosabb, így ételeinktomato minőségi regionális, hazai és nemzetközi friss alapanyagokból készülnek, semmilyen élelmiszer nincs fagyasztva konyhánkon!

Nem használunk semmilyen genetikailag módosított élelmiszert, előre gyártott porokat és szószokat, hús utánzatokat, ízfokozókat, radishtartósító szereket!

A fűszerezéshez kizárólag friss zöldségeket, fűszernövényeket és gyógynövényeket használunk, Rosemary3visszanyúlva ezzel a XVI. és XVII. századi magyar konyhánkhoz!

 Vegetáriánus, vegan, paleo, cukorbeteg, lisztérzékeny és laktózérzékeny vendégeinknek is tudunk széles választékban ételeket kínálni!

Étlapunk folyamatosan megújul,

így az itt szereplő ételek csak irányadóak! Köszönjük megértésüket!

2900 HUF

Füstölt norvég lazactatár, cékla és cukkíni

1100 HUF

Nagymamám kapros – túrós – mentás rétese, házi tejfölös öntettel

1490 HUF

Laktózmentes & gluténmentes tökfőzelék friss kaporral és mangalica kolbásszal főzve

4200 HUF

Sült hízott libamell, sült zöldségek, házi BBQ-mártás

3400 HUF

Káposztás – zöldséges ponty a XVI. századi magyar konyhából

5400 HUF

Szűzpecsenye tésztában sütve, Tolvaj chef módra

950 HUF

Egy csésze tárkonyos sertésraguleves

2500 HUF

Őrségi dödölle fűszeres tejföllel – nagymamám receptje alapján

2200 HUF

“Miskulántzia” saláta – az 1700-as éveink receptje szerint

3200 HUF

Sáfrányos Arborio rizotto Comté sajttal

3800 HUF

Szűzpecsenye krémes gombaraguval, házi főtt-sült fűszeres burgonyával

1390 HUF

Laktózmentes – Gluténmentes – Paleo zöldségkrémleves

3600 HUF

Vegyes friss nyári saláta francia kecskesajttal, tökmagolajos – Vinaigrette öntettel

4400 HUF

Vörösboros pulykaragu á la Tolvaj chef

5500 HUF

Hátszín steak szelet Tolvaj chef módra

3900 HUF

Homár krémleves sherry borral és almával főzve

4900 HUF

Norvég lazac steak sütve, nyári friss salátával és fekete fokhagymakrémmel

1500 HUF

Házi csokoládé fondant & házi pezsgő fagylalt

4200 HUF

Garnéla rákok avocado-s salátával

4400 HUF

Kacsa & friss saláta epres-csipkebogyós balzsamkrémmel

4600 HUF

Joghurtos és szarvaskolbászos paprikás csirke Lukács Laci módra

4900 HUF

Magyar libamáj Grand Marnier-vel flambírozva

4600 HUF

Sült libamell gesztenyés karamellizált répával

5400 HUF

Csiga párolva Comté sajttal á la Provancale

2800 HUF

Házi készítésű fűszeres gnocchi & házi pesto ragu

5200 HUF

Gordon Ramsay Lazaca kaviár duo-val

5200 HUF

Gourmet hideg kóstoló tányérunk

2900 HUF

Füstölt szarvastatárbifsztek áfonya balzsamos – pikáns nyári salátán, fürj tojással

1900 HUF

Cognac-os – diós házi kacsamáj pástétomunk friss salátával, bodza öntettel

4400 HUF

Nemzetközi sajtválogatásunk aktuális sajtjainkból

5900 HUF

Fehérboros, tejszínes francia kagyló – Moules Mariniére