9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

119Az egészség a legfontosabb, így ételeinktomato minőségi regionális, hazai és nemzetközi friss alapanyagokból készülnek, semmilyen élelmiszer nincs fagyasztva konyhánkon!

Nem használunk semmilyen genetikailag módosított élelmiszert, előre gyártott porokat és szószokat, hús utánzatokat, ízfokozókat, radishtartósító szereket!

A fűszerezéshez friss zöldségeket, fűszernövényeket és gyógynövényeket használunk kizárólag, Rosemary3visszanyúlva az 1600-as és 1700-as évek magyar konyhájához!

 Vegetáriánus, vegan, paleo, cukorbeteg, lisztérzékeny és laktózérzékeny vendégeinknek is tudunk széles választékban ételeket kínálni!

Étlapunk hetente folyamatosan megújul, így az itt szereplő ételek csak kedvcsinálóak az eddigi kínálatunkból!

1900 HUF

Tojás, Gomba & Cékla

5500 HUF

Sült hízott kacsamell, barackos – gesztenyés káposztával

4900 HUF

Sült szivárványos pisztráng vele sült zöldségekkel

4700 HUF

Szűzpecsenye Wellington módra

950 HUF

Egy csésze magyar gulyásleves – egy 1890-es recept alapján

2500 HUF

Őrségi dödölle fűszeres tejföllel – nagymamám receptje alapján

2200 HUF

“Miskulántzia” saláta az 1700-as évekből

3200 HUF

Sáfrányos Arborio rizotto Comté sajttal

3800 HUF

Szűzpecsenye krémes gombaraguval, házi főtt-sült fűszeres burgonyával

3900 HUF

Kacsamell házi medvehagymás salátával

1390 HUF

Laktózmentes – Paleo zöldségkrémleves

3600 HUF

Vegyes friss őszi saláta francia kecskesajttal, tökmagolajos öntettel

2600 HUF

Vörösboros és áfonyás nyúlpástétom balzsamos – hagymás paradicsommal

5200 HUF

Hátszín steak szelet wasabi krémes burgonyával & vörösbor Jus

3900 HUF

Homár krémleves sherry borral és almával főzve

3900 HUF

Mangós pulyka a lá Tolvaj chef

1500 HUF

Házi csokoládé fondant & házi pezsgő fagylalt

4200 HUF

Garnéla rákok avocado-s salátával

2900 HUF

Fűszeres és pikáns csirkemell csíkok édes – savanyú salátával

4600 HUF

Joghurtos és szarvaskolbászos paprikás csirke Lukács Laci módra

4900 HUF

Magyar libamáj Grand Marnier-vel flambírozva

4600 HUF

Sült libamell gesztenyés karamellizált répával

5400 HUF

Csiga párolva Comté sajttal á la Provancale

2800 HUF

Gnocchi & házi Pesto

2800 HUF

Vajhal pohár mangóval

5200 HUF

Gordon Ramsay Lazaca kaviár duo-val

5200 HUF

Gourmet hideg kóstoló tányérunk

3700 HUF

Füstölt szarvas tatárbifsztek medvehagymás – pikáns nyári salátán

2200 HUF

Cognac-os & ausztrál macadamia diós házi kacsamáj pástétomunk friss salátával

4400 HUF

Nemzetközi sajtválogatásunk aktuális sajtjainkból

5900 HUF

Fehérboros, tejszínes francia kagyló – Moules Mariniére