9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

Nem használunk semmilyen fagyasztott, genetikailag módosított, előre gyártott élelmiszert vagy utánzatot! Ételeink nem tartalmaznak: emulgeálószereket, hidrogénezett növényi zsiradékokat, szintetikus állományjavítókat, mesterséges színezékeket, mesterséges aromákat, mesterséges ízfokozókat, tartósítószereket!

Rosemary3Ételeink elkészítéséhez magyar termelők, kizárólag friss BIO alapanyagait, zöldségeit, fűszernövényeit és gyógynövényeit használjuk, előtérbe helyezve ezzel az egészséges táplálkozást és visszanyúlva ezzel a XVI. és XVII. századi magyar konyhánkhoz!

Éttermünk csatlakozott a Föld megmentése programhoz, így semmilyen műanyagból készült terméket nem áll módunkban használni! Vegetáriánus, vegan, paleo, cukorbeteg, liszt és laktózérzékeny vendégeinknek is tudunk ételeket kínálni!

Étlapunk a szezonális alapanyagok beszerzése miatt folyamatosan megújul, így a változás jogát fenntartjuk. Köszönjük megértésüket!

Á la carte étlapunk 15 órától 21 óráig áll a vendégek rendelkezésére.

 

ÉTLAP  –  2019. ŐSZ

Document-page-001

Document-page-002

Document-page-003

DESSZERTEK

Nagymamáink süteménye házi lekvárral    600 HUF

Csokoládé fondant    1400 HUF

Indiai grízpuding    1900 HUF

Ínyenc sajtválogatás hazai & nemzetközi sajtokból   2900 HUF

Krisztivel - 2019.04.10.

Étlapunk a szezonális alapanyagok beszerzése miatt folyamatosan változik és megújul, így a változás jogát fenntartjuk. Köszönjük megértésüket!