9021 Győr, Kisfaludy utca 8. | +36 30 239 4904

119Az egészség a legfontosabb, így ételeinktomato minőségi regionális, hazai és nemzetközi friss alapanyagokból készülnek, semmilyen élelmiszer nincs fagyasztva konyhánkon!

Nem használunk semmilyen genetikailag módosított élelmiszert, előre gyártott porokat és szószokat, hús utánzatokat, ízfokozókat, radishtartósító szereket!

A fűszerezéshez kizárólag friss zöldségeket, fűszernövényeket és gyógynövényeket használunk, Rosemary3visszanyúlva ezzel a XVI. és XVII. századi magyar konyhánkhoz!

 Vegetáriánus, vegan, paleo, cukorbeteg, lisztérzékeny és laktózérzékeny vendégeinknek is tudunk ételeket kínálni! 

Étlapunk folyamatosan megújul, Fűszer 1így az itt szereplő ételek csak irányadóak!

Köszönjük megértésüket!

Ízelítő ételeinkből:

3800 HUF

Norvég lazac steak á la Tolvaj chef

3800 HUF

Csirke ahogy én készítem… 1/2 francia – 1/2 magyar arányban :)

4500 HUF

Mangalica szűzpecsenye tésztában sütve, ahogy vendégeink szeretik…

3900 HUF

Párolt marhalábszár zöldségekkel & rizottó felfújttal

3200 HUF

Füstölt norvég lazactatár, cékla és cukkíni

600 HUF

Nagymamám kapros – túrós – mentás rétese, házi tejfölös öntettel

1890 HUF

Laktózmentes & gluténmentes tökfőzelék friss kaporral és mangalica kolbásszal főzve

4200 HUF

Sült hízott libamell, sült zöldségek, házi BBQ-mártás

3400 HUF

Káposztás – zöldséges ponty a XVI. századi magyar konyhából

1500 HUF

Egy csésze tárkonyos sertésraguleves

2500 HUF

Őrségi dödölle fűszeres tejföllel – nagymamám receptje alapján

2200 HUF

“Miskulántzia” saláta – az 1700-as éveink receptje szerint

4900 HUF

Sáfrányos Arborio rizotto Comté sajttal

3800 HUF

Szűzpecsenye krémes gombaraguval, házi főtt-sült fűszeres burgonyával

1390 HUF

Laktózmentes – Gluténmentes – Paleo zöldségkrémleves

3600 HUF

Vegyes friss saláta francia kecskesajttal, tökmagolajos – Vinaigrette öntettel

4400 HUF

Vörösboros – mangós pulyka á la Tolvaj chef

5800 HUF

Hátszín steak szelet Tolvaj chef módra

3900 HUF

Homár krémleves sherry borral és almával főzve

1490 HUF

Házi csokoládé fondant

4200 HUF

Pikáns, édes – savanyú garnéla rákok

3900 HUF

Hízott kacsamell omlósra sütve & zöldségek

4200 HUF

Szarvaskolbászos paprikás csirke Lukács Laci módra

3900 HUF

Magyar libamáj Grand Marnier-vel flambírozva

6200 HUF

Csiga párolva Comté sajttal á la Provancale

2800 HUF

Házi készítésű fűszeres gnocchi & házi pesto ragu

5200 HUF

Gourmet hideg kóstoló tányérunk

2900 HUF

Füstölt szarvastatárbifsztek áfonya balzsamos – pikáns nyári salátán, fürj tojással

1900 HUF

Cognac-os – diós házi kacsamáj pástétomunk friss salátával, bodza öntettel

2900 HUF

Nemzetközi sajtválogatásunk aktuális sajtjainkból

5900 HUF

Fehérboros, tejszínes francia kagyló – Moules Mariniére

Konyhánk folyamatosan megújul, így az itt szereplő ételekhez viszonyítva étlapunk tartalmában változhat.